Estrids Bokklubb i Expressen

31.10.2016 kl. 13:51

Måste medges att vi blev riktigt glada över att bli omnämnda med positiva ord i Expressen i dag! Så här skriver Hanna Höglund:

 

 

Vi tycker också att programmet borde visas i alla svenska klassrum! Avsnitten hittar du lättast genom att klicka på kategorin "Avsnitt" i balken till höger här i bloggen. Läs hela Expressens artikel här.

Flera rikssvenska bloggar har också uppmärksammat Estrids Bokklubb i dag, en som kallar programmet för Barnens Babel, en som tycker att programmet är modigten som hyllar skarpa och pålästa Estrid och en fantastisk lång analys av både programmet och tilläggsmaterialet här på bloggen. Så otroligt glada vi blir över alla hurrarop!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Välkommen till Estrids Bokklubbsblogg! 
Estrids Bokklubb är en videoserie om barnböcker, barnboksförfattare och barnboksillustratörer. I serien läser 12-åriga Estrid och 11-åriga Milo böcker och intervjuar författarna och illustratörerna. Dessutom diskuterar också andra barn författarnas och illustratörernas böcker. Seriens tredje säsong sänds varannan måndag fr.o.m. 3.9.2018. 
 
Vill du dela med dig av boktips, skrivtips, texter du skrivit eller illustrationer du gjort? Du får gärna posta ditt bidrag som kommentar eller mejla det till fantaskopfilms@gmail.com
Bland alla som bidrar lottar vi ut barnböcker och bokpaket.
 
Projektet är producerat av Fantaskop Films .
 
Projektet understöds av Svenska Kulturfonden.
 
Idé & Regi: Sanna Sofia Vuori
Manus: Sanna Sofia Vuori & Ida-Lina Nyholm
Producent: Hanna Lämsä
Film & Ljud: Timo Kari, Nina Nordström & Reetta Saarikoski
Klipp: Timo Kari, Reetta Saarikoski & Catariina Salo
Orginalmusik: Petri Winckel
Pedagogiskt material & bloggansvarig: Ida-Lina Nyholm
 
#estridsbokklubb
 
 

Kategorier

Senaste kommentarer