Ulfs uppgift till Estrid

05.12.2016 kl. 13:59

I varje avsnitt av Estrids Bokklubb får Estrid tips av gästen på hur hon kan komma vidare i berättelsen hon själv håller på och skriver. I det sjunde avsnittet frågar Estrid om Ulf har några tips på hur man kan komma vidare med sin text om man känner att man fastnar. Ulf säger att ett bra sätt är att låtsas att texten inte är så viktig, och att skriva mer på lek, för man kan alltid sudda och skriva om.

Har du några bra tips på hur man kan komma vidare i sin berättelse om man känner att man fastnat? Dela med dig av ditt tips genom att kommentera det här inlägget eller skicka ditt bidrag per mejl till fantaskopfilms@gmail.com

Bland alla som deltar lottar vi ut Ulf Starks och Linda Bondestams bok "Djur som ingen sett utom vi". Dragning av vinnare sker 11.12. I slutet av säsongen lottar vi dessutom ut bokpaket till skolklasser som deltar med berättelser.

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Man kan titta på olika saker i sitt rum, så kanske man kommer på nånting att skriva om. Eller så kan man gå ut en stund och titta på naturen. Eller så äter man mellanmål och kanske börjar hitta på historier om mellanmålsingredienserna.
Wilma 8 år12.12.16 kl. 14:34
Vilka suveräna tips! Mellanmålsidén ska jag testa nästa gång jag inte vet vad jag ska skriva!
21.12.16 13:04
Välkommen till Estrids Bokklubbsblogg! 
Estrids Bokklubb är en videoserie om barnböcker, barnboksförfattare och barnboksillustratörer. I serien läser 12-åriga Estrid och 11-åriga Milo böcker och intervjuar författarna och illustratörerna. Dessutom diskuterar också andra barn författarnas och illustratörernas böcker. Seriens tredje säsong sänds varannan måndag fr.o.m. 3.9.2018. 
 
Vill du dela med dig av boktips, skrivtips, texter du skrivit eller illustrationer du gjort? Du får gärna posta ditt bidrag som kommentar eller mejla det till fantaskopfilms@gmail.com
Bland alla som bidrar lottar vi ut barnböcker och bokpaket.
 
Projektet är producerat av Fantaskop Films .
 
Projektet understöds av Svenska Kulturfonden.
 
Idé & Regi: Sanna Sofia Vuori
Manus: Sanna Sofia Vuori & Ida-Lina Nyholm
Producent: Hanna Lämsä
Film & Ljud: Timo Kari, Nina Nordström & Reetta Saarikoski
Klipp: Timo Kari, Reetta Saarikoski & Catariina Salo
Orginalmusik: Petri Winckel
Pedagogiskt material & bloggansvarig: Ida-Lina Nyholm
 
#estridsbokklubb
 
 

Kategorier

Senaste kommentarer